Odalar Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://odalaroo.meb.k12.tr
Adres : Odalar Köyü No 14 Sarıkamış/KARS
VİZYON : Eğitim öğretimde kaliteli ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : -

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler : 08.30 - 15.05
Isınma : Soba ile ısınma
Servis : Öğretmen Servisi bulunmaktadır. Her gün ilçe merkezine gidiş-geliş yapılmaktadır.
Ulaşım : Okulumuzun öğretmenlerinin kendileri tarafından ayarlanmış servis aracı vardır. Servis ücreti öğretmenlerin kendileri tarafından karşılanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Odalar Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine (Kars) 90 km, İlçe merkezine ise (Sarıkamış) 40 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri : 0
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 0